Vacanță exotică în Seychelles

Pentru cei care încă nu știu, Seychelles este definiția paradisul tropical. Seychelles este un arhipelag tropical situat în Oceanul Indian, care întrece așteptările oricărui pasionat de vacanțe și călătorii. O vacanță în Seychelles este pentru orice călător un vis devenit realitate.

Când să călătorești în Seychelles?

Avem o veste foarte bună: dacă îți dorești să pleci într-o vacanță exotică în Seychelles, trebuie să știi că aici poți călători oricând.

În medie este cald pe tot parcursul anului în Seychelles, iar temperatura apei este potrivită pentru înot în majoritatea timpului.

Deși se spune că luna decembrie este cea mai umedă lună din an, mulți dintre turiștii agenției Smart Tours au călătorit și în luna decembrie și au avut parte de vreme caldă cu soare și fără ploi.

Alt motiv pentru care Seychelles este o destinație de vacanță la mare căutare este faptul că aici nu sunt deloc uragane.

Fără vaccinuri în Seychelles

Într-un sejur în Seychelles nu este necesar să te duci la medic și să te vaccinezi. Deși țânțarii sunt prezenți, în această destinație nu există pericol de malarie. Noi îți recomandăm să îți pui în bagaj un spray împotriva țânțarilor și o cremă de soare cu factor ridicat de protecție.

Seychelles: un adevărat paradis tropical

Fiecare colțișor din Seychelles și fiecare plajă are ceva aparte, are o personalitate unică, iar cele mai frumoase plaje sunt cele mai puțin populare. Pentru un sejur Seychelles cat mai exotic trebuie să știi că Insula Big Sister dispune de cele mai frumoase plaje si peisaje din Seychelles.

Există nenumărate plaje în Seychelles, atât de multe încât nu le poți cuprinde într-o vacanță de 7 zile. Însă peste tot apa este albastră, verde sau turcoaz și poți face scufundări, surfing sau doar poți înota în voie, sub razele calde ale soarelui.

Rezervația Vallee de Mai

În vacanța ta din Seychelles trebuie neapărat să incluzi pe lista cu obiective de vizitat rezervația Valle de Mai. Aceasta este una dintre cele mai importante obiective turistice din Seychelles.

Rezervația Valle de Mai este printre puținele locuri de pe insulă unde poți găsi Coco de Mer, nuca de cocos, care este de fapt simbolul pentru destinația Seychelles. În această rezervație poți contempla natura, te poți bucura de peisajele idilice și poți admira numeroasele specii de păsări.

Îți este dor de o vacanță? Agenția de turism Smart Tours te trimite în cea mai cool vacanță. Tu doar ocupă-te să fii cu cei dragi, iar de restul de ocupăm noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *