Se solicită aprobarea Comisiei de Trafic pentru o cursă în inima Brașovului, ca parte a „Women Rally”

Panorama Brasov

„Women Rally” este un eveniment sportiv anual inițiat de Laura Savu, pasionată de motorsport și medic dentist de profesie. Această competiție se desfășoară în etape, având locuri de întrecere în București, Timișoara și Cluj-Napoca, iar acum se dorește adăugarea Brașovului ca nouă destinație pentru o etapă suplimentară.

Asociația „Women in Motorsport”, responsabilă de organizarea acestei competiții, a depus o cerere către Comisia de Trafic pentru permisiunea de a desfășura un raliu în Brașov, propunând data de 11 octombrie. Competiția ar avea loc pe Bulevardul Eroilor, între Modarom și magazinul Star, necesitând restricții de circulație în intervalul 6:00 – 21:00.

De la lansarea sa, „Women Rally” a câștigat recunoaștere națională, devenind un Campionat Național în 2019, recunoscut de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Deși este un eveniment dedicat femeilor, participarea este încurajată pentru întreaga familie, cu scopul de a sprijini concurentele și de a educa copiii despre responsabilitatea în trafic. Organizatorii subliniază importanța creării unui mediu de circulație mai sigur și responsabil pentru toți participanții la trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *