RAT Brașov îmbunătățește accesul la transport în cartierul Tractorul prin adăugarea a patru stații noi pe linia 36

RAT Brașov anunță extinderea liniei de autobuz 36 în cartierul Tractorul începând de luni, 25 martie 2024, adăugând patru noi puncte de oprire pentru a răspunde mai eficient nevoilor de deplasare ale rezidenților. Acest ajustare a traseului este rezultatul deciziei Asociației Metropolitane Brașov pentru Transport Public Durabil și va conduce la optimizarea frecvenței autobuzelor în orele de vârf.

Traseul actualizat al liniei 36 va include stațiile recent stabilite: “Bronzului” situată pe strada 1 Decembrie 1918, “Ioan Socec” pe aceeași stradă, “Ștefan Baciu” pe strada cu același nume, și “Alexandru Ciurcu” pe strada Alexandru Ciurcu.

Cu această nouă extensie, linia 36 va continua de la intersecția străzilor Independenței și 1 Decembrie 1918, urmând traseul pe străzile: 1 Decembrie 1918, Ștefan Baciu, Alexandru Ciurcu, Argintului și Bronzului, finalizându-se în terminalul “Independenței”. Se va renunța la oprirea în stațiile “1 Decembrie 1918” (direcția terminalul Independenței) și “Aluminiului” pe noul itinerar.

Informații detaliate privind orarul actualizat vor fi disponibile atât pe site-ul oficial ratbv.ro, cât și în toate punctele de oprire de pe traseul modificat, cu indicația “Valabil din 25.03.2024”.

De asemenea, din data de 25 martie 2024, autobuzul destinat traseului special pentru elevi TE 1 (ruta Noua – Saturn – Livada Poștei – Șirul Beethoven) va include o oprire în stația “Cometei” de pe Bulevardul Saturn, programată la ora 07:18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *