Pregatiți de Christmas Party?

Christmas Party

Chiar dacă zăpada încă ne ocolește aici la Brașov, asta nu înseamnă că nu putem deja să intrăm în spiritul Crăciunului cu un Christmas Party.

Diminețile sunt în continuare reci, suficient cât să scoatem paltoanele pentru o simplă plimbare în oraș. Poate, cu puțin noroc, până de Crăciun va fi și ceva zăpadă în oraș.

Primul pas pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă e de avea un Christmas Party reușit.

Iar dacă lucrezi într-o companie mai mare din Brașov, probabil că acea companie deja a stabilit o dată pentru un astfel de eveniment.

De obicei undeva la vreo 10-15 zile înainte de Craciun, pentru a putea avea cât mai mulți dintre angajați în zona Brașovului.

Prin tot Brașovul sunt o mulțime de restaurante care au deja rezervările făcute și își așteaptă clienții pentru a petrece o seară frumoasă alături de colegii lor.

Iar dacă dorești să faci o impresie plăcută, probabil dorești să alegi și o ținută mai aparte pentru un astfel de eveniment.

Pentru bărbați nu e obligatoriu un costum, dar niște pantaloni de costum cu cămașă sau măcar un tricou polo într-o culoare mai simplă dau bine la un Christmas Party.

Pentru femei sunt mai multe variante de merge la o astfel de petrecere.

Poți opta pentru o rochie rosie de catifea cu o pereche de stiletto negri și cu câteva bijuterii statement.

Dacă ești suficient de îndrăzneață și suporți mai bine frigul, poți opta pentru o rochie mulată scurtă cu niște cizme peste genunchi.

Nu este însă obligatoriu să alegi rochii de craciun. Poți opta și pentru o salopetă mai simplă, roșie sau albastră, alături de niște sandale cu toc. Sau dacă vrei să mergi pe o variantă și mai simplă, niște pantaloni și o bluză elegantă sunt suficiente.

Iar dacă ești la o firmă care are o petrecere tematică, gen vintage sau 20’s party, poti oricând încerca o rochie vintage pentru a fi în temă.

Orice variantă de îmbrăcăminte ai alege, important e să te simți bine și să ieși un pic din tiparul zilnic.

Sursa imagine: Eugene Zhyvchik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *