Piața Sfatului găzduiește Târgul de Paște cu articole tradiționale, începând cu 27 aprilie

Primăria Brașov anunță organizarea Târgului de Paște în inima orașului, Piața Sfatului, oferind locuitorilor și turiștilor oportunitatea de a descoperi și achiziționa produse tradiționale și artizanale. Evenimentul se va desfășura între 27 aprilie și 12 mai, aducând împreună o selecție de meșteșuguri, bijuterii create manual, și o gamă variată de alimente specifice perioadei pascale.

Organizat de Serviciul de Administrare a Piețelor, târgul își propune să promoveze valorile autentice și meșteșugurile locale, oferind artizanilor și producătorilor tradiționali un spațiu de prezentare și vânzare a lucrărilor lor. Perioada de aplicare pentru participanții interesați este stabilită între 21 martie și 1 aprilie 2024, până la ora 15:50.

„Invităm cu căldură meșteșugarii și producătorii să se alăture acestei sărbători a tradițiilor și culturii locale, să interacționeze direct cu publicul și să contribuie la o atmosferă festivă unică în cadrul comunității”, a comunicat echipa organizatoare.

Această ediție a Târgului de Paște din Piața Sfatului promite să fie un punct de atracție pentru toți cei care apreciază frumusețea și gustul autentic românesc, într-un cadru festiv și plin de culoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *