Liga 4 Brașov – Etapa 10 – S 2018-2019

Rezultatele înregistrate în cea de-a zecea etapă a sezonului din Liga 4 Brașov din sezonul 2018-2019

Ciucaș Târlungeni – Precizia Săcele 1-0

ACSM Codlea – Inter Cristian 5-1

Coltea 1920 Brașov – Aripile Brașov 4-2

Cetatea Homorod – Prietenii Rupea 1-0

Olimpic Zărnești – Olimpic Voila 18-1

Carpați Berivoi – Steagu Roșu Brașov 2-4

Chimia Orașul Victoria – ACS Prejmer 2-2

Olimpic Zărnești, după cum anticipam și în cronica de etapa trecută, cei de la Olimpic Zărnești au rupt plas celor de la Olimpic Voila. Duelul dintre prima și ultima clasată nu avea cum să se lase fără goluri. Nu mai putin de 18 în poarta goalkeeper-ului din Voila. Ambele echipe își păstrează poziția în clasament, cu o creștere substanțială de golaveraj. În plus și în minus, în funcție de caz.

Inter Cristian a suferit cea de-a treia înfragere a sezonului, și nu una ușoară. 1-5 în deplasare cu AC SM Codlea, echipă care în urma acestui rezultat a urcat pe locul al patrulea al clasamentului, la egalitate cu Cetatea Homorod, care a învins acasa pe Prietenii Rupea.

Precizia Săcele n-a profitat de pasul greșit al celor de la Cristian și a fost învinsă cu 1-0 în deplasarea de la Târlungeni. Echipa care a profitat și a urcat până pe locul 3 în clasament.

În rest, nu foarte multe modificări. Colțea Brașov a obținut 3 puncte în derbiul local cu Aripile Brașov, iar Carpați Berivoi a pierdut un nou meci, împotriva celor de la Steagu Roșu Brașov.

Singurul egal al etapei a fost cel dintre Chimia Orașul Victoria și ACS Prejmer, echipe despărțite de 2 puncte în clasament. Și înainte, și după meci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *