Incident violent într-un bar din Ghimbav: Un tânăr reținut pentru agresiune și perturbarea liniștii publice

Autoritățile din Ghimbav au intervenit după ce un tânăr de 28 de ani a fost implicat într-un conflict fizic într-un bar local, incidentul escaladând în afara localului. Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, determinând polițiștii să acționeze rapid pe baza unei sesizări care indică un act de violență.

Investigațiile demarate imediat au facilitat identificarea rapidă a suspectului și clarificarea circumstanțelor incidentului. Se pare că, după miezul nopții, în timpul unei altercații în barul respectiv, tânărul a recurs la violență, lovind un alt bărbat. Conflictul dintre cei doi nu s-a limitat doar la interiorul barului, continuând și în exterior.

Autoritățile l-au reținut pe agresor și l-au plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov pentru 24 de ore, bazându-se pe probele adunate. Poliția Orașului Ghimbav, sub supervizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, continuă investigațiile pentru a stabili toate detaliile incidentului și pentru a decide măsurile legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *