Brașovul găzduiește evenimentul GastroPan: Spotlight pe Pâinea și Tortul Anului 2024

La Brașov, mijlocul lunii martie va fi marcat de desfășurarea evenimentului GastroPan, care își propune să celebreze meșteșugul panificației și patiseriei printr-un concurs unde va fi aleasă Pâinea Anului 2024 și Tortul Anului. Aceste produse, apreciate pentru calitatea ingredientelor fără aditivi, vor fi selectate în cadrul unei competiții care urmărește să evidențieze tradiția și inovația în domeniu.

GastroPan va aduna specialiști din panificație, cofetărie și gastronomie într-o expoziție de trei zile, unde participanții vor concura în șase categorii diferite.

„Concursurile vor scoate în evidență cele mai bune practici în utilizarea ingredientelor naturale și vor premia cele mai creative și calitative produse din panificație și cofetărie, punând accent pe produsele care răspund cerințelor consumatorilor moderni pentru o alimentație sănătoasă”, spun organizatorii.

Evenimentul se va bucura de prezența a peste o sută de expozanți din țară și internațional, care își vor prezenta cele mai noi soluții și inovații din industrie, între 14 și 16 martie. Aceasta va fi o oportunitate unică pentru profesioniștii din sectorul panificației, cofetăriei și ospitalității de a descoperi tendințele actuale și de a-și îmbunătăți afacerile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *