Incident rutier pe DN 1 implicând transport de echipament militar

Luni, un eveniment rutier a avut loc pe segmentul DN 1, în apropiere de Băicoi, implicând trei vehicule destinate transportului de echipamente de apărare. Incidentul a survenit din cauza nerespectării distanței regulamentare între mașini.

„În data de 4 martie, un raport a fost primit de către polițiștii de la Rutieră, indicând că pe Drumul Național 1, la periferia localității Băicoi, pe direcția Brașov-București, a avut loc un accident care s-a soldat exclusiv cu daune materiale. Investigațiile preliminare sugerează că a fost vorba despre o coliziune între trei vehicule”, a comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova.

Coliziunea în serie a acestor vehicule, care purtau numere de înmatriculare britanice și transportau materiale militare spre baza Mihail Kogălniceanu, nu a avut ca rezultat răniri ale personalului, ci doar avarii materiale. Aceste trei unități făceau parte dintr-un convoi mai mare, numărând aproximativ 15 trailere.

Testele de alcoolemie efectuate asupra conducătorilor auto au confirmat că niciunul dintre ei nu era sub influența alcoolului la momentul incidentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *