Incident rutier în Brașov cauzat de un conducător auto sub influența alcoolului

Autoritățile din Brașov au fost alertate despre un eveniment nefericit petrecut pe strada Dornei, unde un vehicul a fost implicat într-un accident rutier care s-a soldat exclusiv cu daune materiale.

„Echipa de polițiști de la rutieră a intervenit pentru a evalua situația și a identificat șoferul vinovat de producerea accidentului. Aparent, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un vehicul care era parcat regulamentar.

Testarea șoferului implicat cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, o valoare care depășește limita legală.

În urma acestor constatări, autoritățile au demarat procedurile pentru întocmirea unui dosar penal în vederea investigării infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe. În continuarea investigațiilor, se va determina cu precizie nivelul alcoolemiei în sânge”, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Brașov.

Acest caz subliniază importanța respectării normelor de circulație și a legislației privind consumul de alcool la volan, evidențiind consecințele grave pe care le poate avea neglijarea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *