Incident nocturn în Săcele: Un șofer băut a lovit mai multe autoturisme parcate

În noaptea de duminică, un incident neobișnuit a avut loc pe străzile din Săcele, când un conducător auto, vizibil afectat de consumul de alcool, a provocat avarii multiple, lovind trei mașini parcate. Acest eveniment a alertat forțele de ordine din cadrul Poliției Municipiului Săcele, care au intervenit rapid pentru a evalua situația.

În jurul orei 21:00, autoritățile au fost notificate despre producerea unui accident pe o arteră din cartierul Ștefan cel Mare. La sosirea pe locul indicat, ofițerii de poliție au descoperit că un tânăr de 23 de ani a pierdut controlul vehiculului pe care îl conducea, rezultând în coliziunea cu trei vehicule staționate.

Testele inițiale pentru alcool efectuate asupra șoferului au indicat o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, o valoare considerabil peste limita legală. În consecință, acesta a fost escortat la o unitate medicală pentru prelevarea de probe de sânge, necesare determinării precise a alcoolemiei.

„În urma incidentului și a nivelului de alcoolemie detectat, au fost inițiate procedurile penale sub acuzația de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise. Ancheta va continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, unde se va decide asupra măsurilor legale ce urmează să fie aplicate”, au comunicat oficialii IPJ Brașov.

Acest caz reprezintă un semnal de alarmă pentru toți conducătorii auto cu privire la pericolele conducerii în stare de ebrietate, autoritățile reiterând importanța respectării regulilor de siguranță rutieră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *