Cizme de cauciuc pentru festival

Sezonul festivalurilor este, de cele mai multe ori, aşteptat cu nerăbdare de majoritatea femeilor care iubesc muzica şi stilul wild. Însă, cu toate acestea, festivalurile au o reputaţie în ceea ce priveşte vremea ploioasă aşa că două dintre item-urile pe care trebuie să le ai neapărat în bagaj sunt: pelerina de ploaie şi cizmele de cauciuc.

Şi da! Pentru că duse sunt zilele în care ţinuta de festival era compusă dintr-o pereche de blugi, un tricou şi adidaşi, trebuie să îţi spunem că şi cu ajutorul cizmelor de cauciuc poţi alcătui nişte ţinute de festival foarte chic și demne de invidiat.

  • Poţi alege o pereche de cizme de cauciuc pentru festival şi o geacă transparenţă de ploaie care vor face minuni pentru ţinuta ta. Combină totul cu o pereche de skinny jeans, o bluză cu imprimeuri aztece şi o mulţime de accesorii.
  • De asemenea, poţi alege un pulover sau un top tip plasă colorat, o pereche de mom jeans și nişte cizme de cauciuc scurte. Ca accesorii, optează pentru o borsetă într-o nuanţă vibrantă şi o şapcă simplă.
  • O ţinută confortabilă şi extrem de chic poate fi compusă dintr-o salopetă de blugi midi, nişte cizme de cauciuc negre, şosete colorate la vedere, un tricou oversized şi o borsetă chic în talie sau un rucsac.
  • Dacă este foarte cald afară, poţi combina nişte cizme de cauciuc scurte cu o pereche de blugi scurţi și un crop top cu ciucuri. Aceasta ţinută necesită şi o coafură pe măsură, de tipul unor codiţe împletite sau a unui coc dezordonat.

Este important ca ţinuta de festival să fie cool, actuală şi să te simţi bine în ea. Iar după cum ai văzut, cizmele de cauciuc au început să devină piese din ce în ce mai chic şi să fie purtate chiar şi la Zilele Modei, nu doar la festivaluri, atunci când este vremea capricioasă.

Ştim, că de cele mai multe ori ţinutele de festival pot părea îndrăzneţe, însă este momentul oportun pentru a-ţi arăta şi altă latură şi să faci combinaţii pe care în mod obişnuit nu ai îndrăzni să le faci. Ține  minte: fii neapărat pregătită şi punet-ţi în geantă o pereche de cizme de cauciuc – sunt esenţiale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *