Ce este WinMentor? Software de contabilitate si gestiune

Ce este WinMentor?

WinMENTOR este o aplicatie de contabilitate si gestiune care vine in ajutorul  dumneavoastra oferindu-va informatii esentiale asupra companiei dumneavoastra, care va vor ajuta sa deineti controlul, sa luati decizii corecte si sa eficientizati astfel, afacerile de zi cu zi.

WinMENTOR  ofera managerilor de companii si departamentelor acestora rapoarte complete, variate, in timp real si usor de configurat. Este destinat utilizarii firmelor cu profil de comert en-gros si en-detail, productie industriala si agricola, constructii, audit financiar-contabil, alimentatie publica, servicii, etc.

De ce WinMENTOR?

– Deoarece WinMENTOR este astfel conceput incat poate fi utilizat cu destul de mare usurinta si de catre persoanele neinitiate sau mai putin initiate in contabilitate.

– Deoarece WinMENTOR, asemeni oricarui sistem ERP, poate tine evidenta pentru un numar nelimitat de firme.

– Deoarece, pentru fiecare firma in parte se poate configura modul de realizare a inregistrarilor contabile, astfel incat acestea sa fie conforme cu activitatea sa specifica.

– Deoarece in momentul introducerii datelor din documentele primare in machete, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat.

– Deoarece contabilitatea reflecta fidel operatiile din toate modulele: Salarii, Mijloace fixe, Productie, Trezorerie, Gestiune, etc

– Deoarece datele despre WinMENTOR  spun multe:
* WinMENTOR este prezent pe piata din Romania de peste 18 ani
* sunt peste 9.500 de companii care au ales WinMENTOR
* sunt peste 30.000 de utilizatori WinMENTOR

– Deoarece WinMENTOR dispune de o eteaua de distributie si service la nivel national.


Software de contabilitate si gestiune

Printre avantajele utilizarii unei solutii populare se numara un suport excelent la un numar mare de distribuitori din Romania, implementarea rapida de noi module care permit business-urilor sa ramana in pas cu modificarea legislatiei si serviciile aditionale integrate alaturi de o interconectivitate excelenta.

WinMentor poate fi folosit cu succes pentru: achizitii, miscari interne (transferuri între gestiuni, modificari de pret, marire de stocuri, bonuri de consum etc) vanzari, relatia cu furnizorii si clientii, generarea de rapoarte, liste contabile, productie sau chiar salarii.

Acest program foarte popular in Romania vine in doua releasuri: WinMENTOR – Program de gestiune și contabilitate si WinMENTOR ENTERPRISE (aplicatie ERP complexa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *