Alianța pentru Unirea Românilor câștigă sprijin în Făgăraș cu aderarea viceprimarului, dar și a altor consilieri din comune brașovene

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își extinde prezența în administrația locală din Făgăraș, datorită aderării viceprimarului Gheorghe Știrbu, anterior membru PSD, și a unui grup de cinci consilieri locali. Anunțul a fost făcut de către Ana Loredana Predescu, parlamentar AUR pentru Brașov și lider al filialei județene, subliniind consolidarea echipei AUR în regiune.

„Ne bucurăm să primim sprijin de la profesioniști care au demonstrat angajament față de comunitățile lor. Integrarea domnului Știrbu, viceprimarul Făgărașului, în rândurile noastre este un pas important. Suntem dedicați să aducem un impact pozitiv în Făgăraș și alte localități din județul Brașov, începând cu 2024. Membrii noi care ni se alătură aduc cu ei experiență valoroasă și un istoric de implicare eficientă în administrația locală”, a menționat Ana Loredana Predescu.

Transferul include pe Gheorghe Știrbu, viceprimarul din Făgăraș venit de la PSD, împreună cu consilierii locali Adrian Gabor din Prejmer (Pro România), Mircea Ghindea din Hoghiz (Pro România), Ioan Noaghiu din Ungra (ALDE), Roxana Iancău din Ungra (PMP) și Gheorghe Sandu, de asemenea din Ungra (ALDE). Aceste mișcări politice marchează o schimbare semnificativă în dinamica politică locală și reflectă un trend de realiniere a aleșilor locali cu noile forțe politice emergente.

1 thoughts on “Alianța pentru Unirea Românilor câștigă sprijin în Făgăraș cu aderarea viceprimarului, dar și a altor consilieri din comune brașovene

  1. Pingback: Viceprimarul din Ungra, investigat pentru exploatarea unui minor la stâna sa | Brasoveni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *