Aeroportul Ghimbav din Brașov celebrează sosirea pasagerului 100.000, în pofida unei întârzieri

Ziua de astăzi marchează un moment istoric pentru Aeroportul Ghimbav din Brașov, care l-a primit pe pasagerul cu numărul 100.000. Deși zborul provenind de la Dortmund trebuia să sosească inițial la ora 13:55, o defecțiune tehnică a determinat o decalare a aterizării până la ora 18:00.

Reprezentanți de seamă ai administrației județene, printre care se numără Adrian-Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, și Șerban Todorică-Constantin, președintele Consiliului Județean Brașov, alături de echipa de conducere a Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, au fost prezenți pentru a sărbători această realizare notabilă.

La mai puțin de un an de la salutarea pasagerului cu numărul 10.000, Aeroportul Ghimbav a atins un nou jalon. Femeia care a marcat acest număr rotund, călătorind împreună cu familia sa, a fost întâmpinată cu căldură de oficialități și a primit acces VIP pentru un an, ca semn de apreciere pentru fidelitatea demonstrată.

Șerban Todorică, președintele Consiliului Județean Brașov, a transmis mulțumiri întregii echipe a Aeroportului pentru ospitalitatea de astăzi și a subliniat importanța comunității și a colaborării în succesul Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav. Această ocazie a reprezentat nu doar o etapă importantă în dezvoltarea aeroportului, dar și o dovadă a încrederii pasagerilor în serviciile oferite.

Chiar dacă zborul a suferit o întârziere, sosirea pasagerilor a fost marcată cu entuziasm și recunoaștere, reflectând angajamentul constant al Aeroportului Ghimbav de a oferi servicii de calitate și de a contribui la dezvoltarea regională prin conectivitate sporită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *