Absorbtie optima cu produsele Altrient

Cercetările privind tehnologia lipozomilor au fost efectuate în anii 1960. A primit atenția și timpul multor oameni de știință, deoarece au căutat o metodă pentru a facilita furnizarea de substanțe active unor organe / țesuturi specifice.

Există multe modalități de a transporta substanțe care sunt importante din punct de vedere biologic pentru organism. Cu toate acestea, nu toate asigură o performanță ridicată și stabilitate a ingredientelor livrate.

Lipozomii Altrient sunt efectul de mulți ani de cercetare a unei echipe multidisciplinare de oameni de știință. Lipozomii Altrient sunt purtători sferici mici cu diametru nanometrice.

Acestea sunt construite din membrană bilaterală lipidică umplută cu fază apoasă. Membrana lipidică a lipozomilor Altrient constă din fosfolipide care pot interacționa atât cu apă cât și cu lipide.

În procesul inovator al creării lipozomilor Altrient, a fost utilizat comportamentul natural al fosfolipidelor. Ele formează vezicule mici într-o soluție apoasă în condiții adecvate.

Datorită similitudinii cu membranele celulare care se găsesc în mod natural în organism, lipozomii Altrient se caracterizează printr-o stabilitate structurală ridicată, care permite încapsularea prelungită și stabilă a substanțelor active în interiorul lipozomilor.

Tocmai această similitudine cu membranele biologice prezente în corpul uman face ca lipozomii să fie netoxici și biocompatibili.

Lipozomii Altrient sunt purtători de cea mai înaltă calitate, caracterizați prin stabilitate ridicată și dimensiuni omogene.

Spre deosebire de formele tradiționale de medicamente, cum sunt tabletele, capsulele, unguentele, cremele sau picăturile, lipozomii Altrient ajută la menținerea nivelurilor stabile pe termen lung ale substanței active în zona țintă.

Tehnologia Altrient inovatoare înseamnă:

  • creșterea biodisponibilității substanțelor transportate,
  • protecția eficientă a substanțelor active transportate împotriva factorilor care determină degradarea, cum ar fi prezența unui pH scăzut, prezența radicalilor liberi etc.
  • doze optimizate,
  • îmbunătățirea eficacității tratamentului.

Tehnologia Altrient găsește multe utilizări, prin urmare dezvoltarea noastră a unui produs nou începe întotdeauna cu un design ingineresc. Acest lucru ne ajută să obținem cea mai optimă structură a lipozomului, care ulterior se traduce într-un transport eficient al substanței către locul țintă al acțiunii.

Următorul pas constă în verificarea designului ingineresc în modelele de laborator și apoi în studiile care confirmă eficacitatea noii soluții. Ulterior, forma finală a lipozomului din substanța activă selectată se transformă în producția finală.

Produsele tehnologice Altrient sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate, folosind procese inovatoare de fabricație care le conferă calități unice la nivel global.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *