5 motive pentru a merge în vacanță în Filipine (P)

Filipine are o aură aparte! Este cu adevărat o destinație de vis, potrivită pentru fiecare tip de călător și turist. Pentru cei care nu știu, Filipine este o țară insulară care dispune de o frumusețe rară.

Aceasta este situată în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific și cuprinde aproximativ 7.100 de insule. Printre cele mai vizitate și frecventate insule de către turiști sunt insulele: Palawan, Boracay, Cebu.

Relieful în Filipine este muntos și de origine vulcanică, această țară aflându-se pe Cercul de Foc al Pacificului. Tot aici veți întâlni vegetație luxuriantă, formată din păduri tropicale.

Filipine ca destinație exotică are de toate: plaje impresionante, apă clară de culoare turcoaz, nisip fin alb, recifuri de corali, golfuri inedite, lagune, peșteri și multe altele.

Nu ești convins să pleci într-o vacanță în Filipine? Iată mai jos 5 motive pentru care să alegi o călătorie în Filipine!

  1. Filipine, deși foarte dezvoltată ca țară din punct de vedere turistic, nu este atât de aglomerată. Spre exemplu, plajele faimoase din Bali sau din Thailanda sunt mai tot timpul foarte aglomerate și nu găsești un colțișor de liniște. În Filipine, deși insulele abundă de turiști, găsești întotdeauna o insulă mai pustie pe care să te retragi.
  2. Într-un sejur Filipine vei descoperi frumusețea fascinantă a naturii. Odată ajuns aici vei vedea că natura este bine conservată fiind de o frumusețe rară. Te vor întâmpina faimoasele terase de orez, recifuri de corali, țestoase uriașe, alge fosforescente în apele limpezi și albastre și răsărituri și apusuri de soare, de care îți vei aminti cu drag toată viața.
  3. Localnicii sunt prietenoși si vorbesc engleza. Într-o vacanță în Filipine vei descoperi cu bucurie că filipinezii sunt printre cei mai prietenoși oameni. De asemenea, în Filipine este ușor să comunici cu localnicii, deoarece mai toată lumea aici vorbește limba engleză. Puși pe distracție și politicoși, îți va face plăcere să faci conversație cu localnicii.
  4. Într-un sejur în Filipine vei întâlni diversitate, astfel că această destinație exotică este potrivită pentru orice tip de turist. Indiferent că îți dorești să mergi pe munte într-o drumeție, să lenevești la soare, să vezi rechini sau să înoți cu meduzele uriașe, biodiversitatea pe această insulă este nemaipomenită. Cu siguranță dintr-o vacanță în Filipine te vei întoarce cu un album plini de fotografii inedite.
  5. Mâncarea în Filipine este cu adevărat delicioasă! Într-o vacanță în Filipine vei putea descoperi și testa paradisul gastronomic din insule. Odată ajunși aici, încercați frigăruile! Aceste delicioase bucățele de carne gătite pe grătar și îmbibate în diverse sosuri de soia și citrice, te vor face să te lingi pe degete. Dacă ești fan al fructelor exotice, în Filipine vei mânca cele mai gustoase papaya, mango și nuci de cocos.

Intră pe portalul de vacanțe și rezervă-ți vacanța exotică din timp! Agenția de turism Smart Tours îți pune la dispoziție cele mai bune tarife pentru vacanțele exotice în Filipine. Hai în vacanță să descoperi bucuria de a călători!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *