3 motive să vizitezi Maldive

3 motive să vizitezi Maldive

Maldive, o destinație exotică pentru tineri îndrăgostiți

Maldive este destinația ideală pentru cei care nu sunt prieteni cu frigul și vor să evadeze într-o vacanță exotică, relaxându-se la plajă în perioada iernii. Insulele Maldive situate în Oceanul Indian, în sudul Asiei reprezintă de fapt un arhipelag format din 26 atoli care conțin 1.192 de insule din care 250 dintre ele sunt locuite. Atolii sunt de fapt inelele de corali în care sunt încadrate insulele. Climatul este tropical-musonic cu doua sezoane: un sezon secetos si un sezon umed.

Când să îți rezervi o vacanță exotică în Maldive? Înainte de a cumpăra biletele de avion cu destinația Maldive, trebuie să știi dinainte că lunile decembrie și ianuarie sunt cele mai aglomerate, deoarece mulți turiști aleg să călătorească de Craciun și de Revelion, iar din luna mai până în noiembrie este perioada ploilor. Cum vremea în ultima perioadă este foarte schimbătoare, nimic nu îți va garanta că temperaturile vor fi cele mai bune, însă noi recomandăm luna aprilie. Companiile aeriene care operează pe această destinație sunt Qatar Airways, Turkish Airlines, Fly Dubai.

De ce să vizitezi insulele Maldive? Există nenumărate motive pentru a petrece un sejur exotic în acest paradis turcoaz. Noi vă vom prezenta numai trei dintre acestea, iar pe restul vă lăsăm pe voi să le descoperiți într-o călătorie exotică.

  1. Maldive este destinația perfectă pentru a-ți petrece luna de miere. În intimitatea minții tale, în liniște, stând la plaja cu nisip fin și apă turcoaz, la umbra unui palmier solemn, toate acestea reprezintă rețeta perfectă pentru a începe o căsnicie frumoasă. Tinerii îndrăgostiți vin în această destinație pentru că este într-adevăr un paradis exotic în care relaxarea este ingredientul secret.

  2. Maldive este destinația perfectă pentru snorkeling și scuba-diving. În Maldive există peste 2.000 de specii de pești, pe care-i puteți observa în habitatul lor natural, făcând scuba-diving. Prețurile variază pentru astfel de activități, însă experiența în sine vă va lărgi orizonturile de cunoaștere. Dacă totuși îți este teamă să te scufunzi, o alternativă este să faci snorkeling.

  3. Apa și plaja din insulele Maldive fac din destinația în sine un paradis dorit de toți călătorii. Apa este limpede precum cristalul, de un turcoaz aproape ireal. În unele zone apa este și de un verde deschis, însă asta depinde de cât de intensă este lumina soarelui. Nisipul este foarte fin, alb și curat, numai bun de lenevit la un umbra unui palmier.

Pe lângă toate acestea se adaugă și mâncarea gustoasă și proaspătă pe bază de fructe de mare, orez aromat și foarte multe fructe. Sunt nenumărate motive pentru a vizita insulele Maldive. Rezervă-ți vacanța din timp și pregatește-ți bagajele pentru o vacanță exotică de vis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *