Vacanța ta așa cum meriți cu Smart Tours

Excursia ta, vacanța ta, aventura ta! Hai în vacanță să descoperi bucuria de a călători! Pentru tine cum arată concediul ideal? Indiferent de destinația în care îți dorești să călătorești, consultanții Smart Tours îți vor pregăti cu mare grijă și răbdare vacanța ideala. Explorează promoțiile și ofertele la vacanțe și oferă-ți o experiență de călătorie inedită!

Vacanță în Egipt la super tarife

Există nenumărate motive pentru a pleca în vacanță! Alături de Smart Tours vei beneficia de tarife accesibile la cazări și bilete de avion.

Raportul echilibrat în calitatea și prețul vacanțelor este foarte important, de aceea consultanții Smart Tours urmăresc să găsească varianta optimă de călătorie la cel mai bun tarif. Una dintre cele mai accesibile vacanțe pe care o recomandăm este o vacanță în Egipt.

Egiptul ca destinație turistică este atrăgătoare datorită culturii și istoriei incredibile cunoscute în întreaga lume. Tarifele pentru o vacanță de vis în Egipt pornesc de la 300 euro/persoană/sejur. Spre exemplu, o vacanță în Egipt în luna septembrie, în regim de all inclusive la hotel de cinci stele, cu cazare 7 nopți inclusă și zbor dus-întors, tariful este de 528 euro/persoană/sejur.

Ceea ce este cu adevărat accesibil mai ales că într-o astfel de ofertă transferul aeroport-hotel-aeroport, asistența turistică și asigurarea medicală storno sunt incluse. Într-o vacanță în Egipt recomandăm excursiile opționale către Valea Regilor, Piramide și Luxor. Tarifele excursiilor opționale vă sunt comunicate de către consultanții travel cu care veți colabora.

Descoperă Deșertul Sahara într-o vacanță

Vacanțele sunt pentru toată lumea, pentru toate bugetele și tipurile de călători și turiști! O vacanță în Tunisia reprezintă o experiență inedită de călătorie.

Tarifele pentru o vacanță ultra all inclusive cu destinația Tunisia pornesc de la 386 euro/persoană/sejur. În Tunisia vei avea posibilitatea să te bucuri de o excursie cu cămila în Deșertul Sahara.

Odată ce vei experimenta Sahara vei rămâne cu un dor nemărginit în suflet și îți vei dori să te reîntorci în acest loc. Cea mai ușoară destinație pentru a te bucura de o excursie în Sahara este Djerba. De aici te poți îndrepta către Sahara și poți rămâne chiar și peste noapte într-o tabără de beduini pentru a avea o experiență de călătorie autentică.

Vacanțele sunt diverse și accesibile! Agenția de turism Smart Tours te ajută să pui cap la cap vacanța în funcție de bugetul tău, recomandându-ți nenumărate opțiuni de cazare, transport, transfer, astfel ca tu să te simți relaxat și mulțumit de alegerea făcută!

Alege oferta care ți se potrivește și fă-ți bagajele pentru a călători în vacanța ideală!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *