USR stabilește candidații pentru alegerile locale în Brașov: Noi propuneri pentru Făgăraș, Victoria și Dumbrăvița

USR Brașov se află în plină pregătire pentru viitoarele alegeri locale, selectând cu atenție candidații pentru primăriile din Făgăraș, Victoria și Dumbrăvița. În urma întâlnirilor generale ale membrilor, conform procedurilor interne ale partidului, au fost aleși Cosmin Poparad pentru Primăria Făgăraș, Cristian Iosipescu pentru Primăria Victoria și Anisia Costescu pentru Primăria Dumbrăvița.

Cosmin Poparad, originar din Făgăraș și tată a două fete, a acumulat experiență valoroasă în ultimii 14 ani ca antreprenor în asigurări. Având aproape două mandate de consilier local, s-a dedicat îmbunătățirii calității vieții în comunitate și a fost un susținător al transparenței în cheltuirea fondurilor publice. Este cunoscut pentru dialogul deschis cu cetățenii și pentru inițiativele sale orientate spre binele public.

„Dedicat comunității din Făgăraș, am decis să mă alătur USR, convingându-mă că este singurul partid care prioritizează nevoile cetățenilor. Candidatura mea pentru funcția de primar reflectă dorința mea de a aduce schimbarea necesară și de a implementa proiectele la care am lucrat cu dedicație.”

Cristian Iosipescu, actualul viceprimar al orașului Victoria, a demonstrat deja angajamentul său față de dezvoltarea comunității, implicându-se activ în proiecte de succes. Cu o bogată experiență în administrația locală și o pasiune pentru sport și educație, Iosipescu este hotărât să continue lucrările începute și să aducă noi îmbunătățiri orașului Victoria.

„Angajamentul meu față de orașul Victoria este total. Am demonstrat că, prin muncă susținută și sprijinul comunității, putem realiza proiecte care contează. Misiunea mea ca primar va fi de a consolida aceste realizări și de a deschide noi oportunități pentru toți locuitorii.”

Anisia Costescu, antreprenor și consilier local în Dumbrăvița, este cunoscută pentru activismul său în protecția animalelor și mediului. A adus schimbări semnificative în comunitate, chiar declanșând unul dintre puținele referendumuri locale din România pentru demiterea primarului în funcție.

„Experiența mea în Consiliul Local Dumbrăvița m-a învățat cât de important este să luptăm pentru drepturile și nevoile comunității noastre. Ca primar, voi continua să promovez transparența, responsabilitatea și proiectele care aduc o schimbare reală în viețile cetățenilor.”

Irineu Darău, liderul USR Brașov, subliniază angajamentul partidului de a oferi alternative viabile și oneste la conducerea actuală, punând accent pe construirea unei Românii moderne și democratice.

„USR și Dreapta Unită reprezintă schimbarea de care avem nevoie pentru a ne asigura că județul Brașov și comunitățile noastre locale se pot dezvolta într-un mod sănătos și sustenabil. Sunt mândru de echipa noastră și sunt încrezător că, împreună, vom reuși să aducem schimbarea dorită.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *