Semafor nou la intersecția din Uzina 2 și sens unic pe Tudor Vladimirescu din Brașov

Comisia de Circulație a Primăriei Brașov, împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere, a luat recent decizii privind modificări ale organizării traficului urban, urmărind propunerile Serviciului de Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației.

Printre hotărârile adoptate, se numără instalarea unui sistem de semaforizare la o intersecție cheie din zona Uzina 2, mai precis la coborârea de pe pasajul de pe strada Zizinului (nr. 102 – 104), o zonă care conectează diverse unități economice și o instituție educațională. Implementarea acestui sistem este condiționată de verificarea statutului juridic al terenurilor adiacente și de efectuarea unor lucrări de amenajare specific necesare.

De asemenea, comisia a evaluat necesitatea semaforizării trecerii de pietoni de la intersecția cu Drumul Cernatului, optând în final pentru montarea unor limitatoare de viteză ca măsură de siguranță.

În plus, s-a aprobat instituirea unui nou sens unic pe strada Tudor Vladimirescu, decizie care vine la pachet cu amenajarea de noi locuri de parcare cu plată de tip longitudinal, atât pe această stradă, cât și pe strada Oituz, în scopul de a optimiza fluxul traficului și disponibilitatea spațiilor de parcare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *