De ce aplicația de pontaj online Tassis și nu un alt instrument?

Utilizatorii aplicației de pontaj online, Tassis, se bucură de multe avantaje, indiferent de domeniul de activitate sau funcția pe care o dețin. 

Pe de-o parte managerii de echipă şi angajatorii pot monitoriza în timp real munca angajaţilor, pe de altă parte au la finalul lunii statistici ale eficienţei echipei şi rapoarte pentru facturarea serviciilor către clienţi. 

În acelaşi timp, managerii de HR au la dispoziţie toată informaţia necesară raportărilor legale. 

Cu ajutorul aplicației de pontaj online, Tassis, activităţile sunt mai bine împărțite, planificarea și finalizarea proiectelor mai uşoare, înlăturând nevoia de ședințe interminabile prin înlocuirea acestora cu update-urile necesare tuturor, direct în aplicația de pontaj online.

„În 2016, pornind de la o nevoie internă a echipei Elysian Software, am început să dezvoltăm o aplicaţie internă de pontaj online pentru a oferi flexibilitate echipei şi transparență muncii de zi cu zi. Între timp, utilizând softul, am identificat nevoia de a adăuga şi funcționalitățile de management al proiectelor şi activităţilor, care lipsesc acum în orice altă aplicaţie de pontaj existentă pe piaţă. După folosirea cu succes pe plan intern a aplicaţiei, am oferit acest instrument în sprijinul comunității de business. Lansăm acum un produs nou, Tassis, care mult mai performant, cu funcţionalităţi noi, complexe, adaptate nevoilor pieței internaționale. Tassis s-a născut din dorinţa de a simplifica şi munca altor companii, angajați dar și a freelancerilor interesați de o imagine de ansamblu clară a activității lor.”, a declarat Radu Milos, Co-Fondator şi CTO Elysian Software.

Tassis este o aplicaţie de pontaj online utilă pentru angajatori și manageri care au nevoie de o privire de ansamblu a activităţilor, proiectelor și echipelor, precum şi pentru angajați interesaţi de eficientizarea timpului şi muncii lor. În acelaşi timp, Tassis este un instrument simplu, eficient și ușor de folosit de pontaj online care simplifică procedurile lunare ale managerilor de HR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *