Countdown pentru Massif: Detaliile finale ale festivalului montan din Poiana Brașov

Cu numărătoarea inversă aproape finalizată, entuziaștii festivalurilor se pregătesc să participe la una dintre cele mai anticipat aventuri muzicale și sportive de iarnă din România.

Festivalul Massif, prezentat de organizatorii unora dintre cele mai renumite festivaluri europene, a dezvăluit lista completă a artiștilor care vor anima scenele acestui concept inovator de divertisment montan. Între 14 și 17 martie, Poiana Brașov va deveni gazda unui amestec unic de pasionați de muzică, sporturi de iarnă și distracție, gata să experimenteze un festival plin de momente memorabile.

Fanii vor fi răsfățați cu performanțe live electrizante pe scene precum G.O.A.T. Stage (Greatest Of All Time), Massif x Nuba VIP Afterparty, GEORGE Music Hideout și în locațiile apres-ski partenere, transformând Poiana Brașov într-un punct de întâlnire pentru iubitorii de aventură și muzică.

Joi, 14 martie, festivalul își deschide porțile la ora 17:00, promițând o seară vibrantă alături de Mahmut Orhan și GORDO, cunoscut pentru seturile sale captivante de muzică electronică, completat de Wilkinson, HVNDS și Puya.

Vineri, 15 martie, atmosfera se încinge cu Grigoré și sunetele sale deep house, urmate de energia lui Netsky din Belgia și Shimza, unul dintre cele mai proeminente talente din Africa de Sud.

Sâmbătă, 16 martie, va fi o zi plină de energie cu Claptone, duo-ul Chase & Status, australianul Dub FX în colaborare cu saxofonistul britanic Mr. Woodnote, HVMZA, și prezențe bine-cunoscute ale scenei muzicale românești, Deliric x Silent Strike și Killa Fonic.

În încheiere, duminica, 17 martie, începând cu ora 12:00, festivalul se va închide în forță cu Valeron, cel mai apreciat DJ din Mykonos, și seria de evenimente HIP-HOP Takeovers.

Massif se angajează să ridice standardul divertismentului de iarnă în România, transformând Poiana Brașov într-o destinație de top pentru tinerii din întreaga Europă. Pentru cei interesați, abonamentele pentru această a doua ediție a festivalului sunt disponibile online pe site-ul oficial bemassif.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *