Cizme elegante de iarna

Tinute chic pentru vremea capricioasă

Iarna este sezonul în care iubim suprapunerile! Dar asta nu înseamnă că ţinutele noastre trebuie să fie plictisitoare şi neinspirate.

Îţi dăm un pont: cu ajutorul unor cizme elegante de iarnă bine alese, poţi da o notă glam oricărei ţinute.

Poţi alege: cizme până la gleznă cu toc mediu său înalt, simple sau cu diverse aplicaţii, cizme până la genunchi sau cizme peste genunchi de acelaşi tip. Totul ţine de stilul personal. Până la urmă şi o pereche de cizme din piele cu talpa joasă pot constitui un element elegant pe care să îl adaugi ţinutei de iarnă.

Iată câteva idei de ţinute cu cizme elegante de iarnă.

  • Pentru un look clasic poţi alege o rochie midi şi un trench lung într-o nuanţă potrivită sezonului pe care să le asortezi cu o pereche de cizme până la gleznă cu toc înalt. Fii atentă ca nuanţa cizmelor să se încadreze foarte bine în ţinuta ta.
  • Chiar şi o ţinută compusă dintr-o pereche de boyfriend jeans şi o cămaşă din satin poate capăta o notă elegantă dacă este completată de nişte cizme până la gleznă din piele şi cu toc înalt. Este reţeta cea mai simplă pentru un look simplu, dar fancy, care îţi poate aduce multe priviri admirative.
  • O pereche de colanţi din piele va arăta minunat dacă este asortată cu nişte cizme peste genunchi din piele întoarsă. Nu te teme de această combinaţie – contrastul între materiale este perfect! Combină totul cu un palton colorat: roşu, galben, verde, vișiniu sau alege culoarea ta favorită.
  • Chiar şi micuţa rochie neagră va arăta mult mai bine alături de o pereche de cizme elegante. Dacă alegi un model până la genunchi, optează pentru cizme până la gleznă, însă dacă optezi pentru o rochie mini, poţi alege o pereche de cizme înalte peste genunchi. Poţi accesoriza totul cu o geantă de umăr cu aplicaţii interesante, un ruj roşu şi o pereche de ochelari de soare tip cat-eye.
  • Pentru că puloverul oversized nu trebuie să îţi lipsească din garderobă, asortează-l la o fustă mini din piele şi la nişte cizme elegante cu toc înalt. Adaugă un colier statement şi ai obţinut o ţinută demnă de revistele de modă.

Care sunt cizmele tale favorită de iarnă pentru un look elegant şi în ce combinaţii alegi să le porţi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *