Cizme de iarnă din piele

Câte modele, atâtea posibilităţi

Indubitabil, cizmele de piele sunt esenţiale pentru oricine în sezonul rece. Sunt rezistente, ţin de cald, materialul este durabil astfel încât le poţi purta timp îndelungat şi sunt foarte chic.

Iar cum Brasovul este pentru aproape 5 luni din an plin de zapada si vreme rece, niste cizme de iarna din piele sunt ceva destul de necesar.

În funcţie de preferinţe poţi alege modele clasice, cum ar fi cizmele până la gleznă din piele, cu toc sau fără toc, sub genunchi sau peste genunchi. Totul ţine de preferinţele personale.

Iar în ceea ce priveşte culorile, la fel: dacă eşti o persoană mai veselă, atunci alege culori vii, însă dacă iubeşti stilul clasic, poţi merge pe variantele cu negru sau bej. Noi recomandăm să ai, oricum, o pereche de cizme din piele neagra, bej sau maro în garderobă, deoarece sunt foarte uşor de asortat, mai ales în momentele în care ai rămas în pană de idei şi nu ştii ce să mai porţi.

Cizmele roşii de iarnă din piele, pe de altă parte, reprezintă alegerea multor femei, datorită notei sexy pe care o au.

Iată cum poţi asorta nişte cizme de iarnă din piele, indiferent de model:

Cu un trench şi o fustă mini

Este o combinaţie clasică, pe care o vedem de cele mai multe ori chiar şi în filmele vechi. Pentru un look perfect din sezonul rece îţi recomandăm să porţi cizmele din piele cu un trench într-o nuanţă puternică şi cu fuste mini în nuanţe închise pentru un contrast superb. Geanta aleasă poate fi una într-o culoare neutră, iar accesoriile nu sunt neapărat necesare, deoarece un asemenea mix de culori este ideal pentru a te scoate în evidenţă.

Cizmele din piele peste genunchi şi micuţa rochie neagră

Ne place atât de mult această combinaţie! Fie că optezi pentru o ţinută casual, de birou sau de seară, o rochie neagră simplă va fi vizibil înfrumuseţată dacă adaugi ţinutei o pereche de cizme înalte într-o nuanţă superbă de vişiniu (sau altă nuanţă în funcţie de preferinţe). Singurul accesoriu de care ai nevoie este rujul roşu!

Cizmele din piele până la gleznă şi pulovere supradimensionate

Dacă eşti fană a ansamblurilor relaxate, atunci acesta va fi pe gustul tău. Nu renunţa, însă, la detaliile elegante ale ţinutei – poţi alege un colier supradimensionat, o geantă de umăr cu aplicaţii sau o pereche de cercei tip ciucure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *