Circulația trenurilor între Brașov și Sibiu a fost întreruptă din cauza unui accident mortal pe calea ferată

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA anunță oprirea temporară a traficului feroviar pe segmentul SRCF Brașov, între stațiile Vlădeni Ardeal și Dumbrăvița Bârsei, după ce un incident grav a avut loc astăzi dimineața, la kilometrul 26+300. În acest accident, trenul R 2100 (CFR Călători), care se deplasa de la Sibiu la Brașov, a fost implicat într-un eveniment nefericit, rezultând decesul unei persoane.

Trenul implicat în accident este reținut la locul incidentului până la încheierea investigațiilor efectuate de autorități.

„Se aduce la cunoștință că traficul feroviar pe tronsonul Vlădeni Ardeal – Dumbrăvița Bârsei va fi reluat după ce investigațiile vor fi finalizate și trenul R 2100 va putea continua parcursul. Până la reluarea circulației, alte patru trenuri – R 2201, R 2501, IR 77 și IRN 473 – vor fi oprite temporar în stațiile Dumbrăvița Bârsei, Codlea și Vlădeni Ardeal.”

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA își cere scuze față de pasageri pentru inconvenientele generate și subliniază că reluarea circulației trenurilor este condiționată de finalizarea investigațiilor autorităților prezente la locul accidentului”, conform comunicatului emis de CFR Călători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *