Campanie de colectare a documentelor necesare pentru a demonstra dreptul de proprietate asupra terenurilor afectate de Autostrada Sibiu – Făgăraș

Între 27 februarie 2023 și 31 martie 2023, reprezentanții DRDP Brașov vor demara o campanie de colectare a documentelor necesare pentru a dovedi dreptul de proprietate asupra terenurilor afectate de construcția Autostrăzii Sibiu – Făgăraș.

Potrivit reprezentanților companiei, traseul autostrăzii va afecta mai multe unități administrativ-teritorialeale județelor Brașov și Sibiu, printre care se numără Arpașu de Jos, Avrig, Beclean, Boița, Cârța, Drăguș, Făgăraș, Mândra, Porumbacu de Jos, Racovița, Recea, Tălmaciu, Turnul Roșu, Ucea, Viștea și Voila.

Documentele necesare pot fi depuse la următoarele locații:

  • Districtul Făgăraș – Municipiul Făgăraș, strada Vlad Țepeș, numărul 3, județul Brașov, telefon: 0268211461
  • SDN Sibiu – Municipiul Sibiu, strada Hipodromului, numărul 2B, județul Sibiu, telefon: 0269229621, 0374815070

Campania de colectare a documentelor se va desfășura de luni până vineri, între orele 8:00 și 15:00. De asemenea, documentele pot fi trimise și prin e-mail la adresa exproprierisibiufagaras@andnet.ro, cu mențiunea că este necesar să se furnizeze și un număr de telefon de contact, preferabil al proprietarului.

Așadar, dacă vă numărați printre cei care dețineți terenuri în aceste localități și par a fi pe traseul autostrăzi, interesezați-vă la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *