Bucură-te de zilele perfecte de plajă şi lasă inhibiţiile deoparte!

Găsirea unui costum de baie potrivit, care să fie compatibil cu forma corpului tău şi să fie realizat dintr-un material de calitate superioară, poate părea de cele mai multe ori o misiune imposibilă.

Pentru a fii liniştită în concediul petrecut la malul mării, este recomandat să îţi achiziţionezi două-trei costume de baie, în diferite forme şi stiluri. De exemplu, poţi alege un costum de baie în două piese cu um imprimeu în vogă, un costum de baie întreg simplu, şi un costum de baie cu volane ultra feminin.

Ce se mai poartă?

În ultima vreme am văzut că sunt în mare vogă costumele de baie care au slipul cu talie înaltă şi sutienul tip bustieră. Acest model are avantajul de a pune în evidenţă şi de a flata aproape orice siluetă. Datorită taliei înalte, colăceii sunt ascunși şi fundul este mai evidențiat. Aşadar, nu contează că nu ai formele perfecte, fii îndrăzneaţă şi alege un asemenea costum de baie.

Costumele de baie în stil Baywatch sunt şi ele în mare vogă. Dacă alegi un model roşu, fix ca cel din celebrul serial, cu siguranţă vei reuşi să atragi multe priviri. Dacă te simţi mai confortabil să alegi o nuanţă discretă, atunci mizează pe negru. Simplu şi stilat!

Astratex îţi pune la dispoziţie o mulţime de costume de baie în tendinţe, aşadar cu siguranţă vei găsi ceva care care să îţi placă!

Ţine minte: întotdeauna alege culorile şi materialele care să îţi contureze armonios formele. Dar cu toate acestea nu lasa complexată de defecte, până la urmă toată lumea le are, într-o măsură mai mare sau mai mică.

Ţinuta de plajă nu este completă fără o pereche de slapi sau sandale finuţe şi un pareo ultra chic. Principalul criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi încălţămintea pt plajă este comoditatea.

Sandalele joase de la ePantofi, realizate din materiale precum piele, pânză sau satin reprezintă o alegere foarte bună. Varietatea lor este infinită şi le poţi asorta foarte uşor costumului de baie sau ţinutei ultra lejere de plajă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *