Păstrând rafinamentul princiar al trecutului, Casa de Ceai a Castelului Bran, clădire proaspătă și cochetă, își așteaptă oaspeții pentru a se bucura de experiențe culinare surprinzătoare. Fie în interior, la parterul ori la etajul clădirii, fie pe terasă, un spațiu conceput pentru a bucura și celelalte simțuri: priveliștea de ansamblu este, pur și simplu, de neuitat!
Mobilierul și decorul sunt îmbietoare și relaxante, în tonuri calde și liniștitoare. Canapelele moderne, confortabile, dar și scaunele străvechi, barul luminat discret, cald, totul amintește de acel „dolce far niente” atât de greu de găsit în zilele noastre. În camera șemineului, retras și misterios, este amenajat un colț discret pentru servirea ceaiului, cu canapele, scaune și mese care amintesc de aranjamentul de acum aproape un secol.
Candelabrele și sutele de spoturi discrete duc cu gândul la nobilele saloane de altădată. Decorul este bogat și vine în completarea armonioasă, a podelei din lemn. Camera va avea și o destinație secundară, aceea de sală de expoziție, dedicată unei selecții de fotografii de epocă ale membrilor familiei regale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *