Aro Palace planifică un împrumut de 35 de milioane de euro pentru reînnoirea hotelurilor Capitol și Aro Palace în parteneriat cu Mercure și Hyatt

Societatea Aro Palace intenționează să acceseze finanțare de până la 35 de milioane de euro pentru a finanța modernizarea a două dintre proprietățile sale emblematice: hotelurile Capitol și Aro Palace. Acestea urmează să fie rebranduite sub egida Mercure și, respectiv, Hyatt.

În cadrul unei adunări generale a acționarilor programată pe 25 aprilie 2024, Consiliul de Administrație al Aro Palace SA va propune spre aprobare contractarea de finanțare bancară. Scopul acestei finanțări este acela de a acoperi costurile necesare pentru actualizarea și rebrandingul hotelului Capitol sub insigna Mercure și al hotelului Aro Palace sub marca Hyatt, cu un plafon de până la 35 de milioane de euro, conform unei comunicări către Bursa de Valori București.

Recent, Aro Palace a dezvăluit că a parafat o scrisoare de intenție cu Hyatt Hotel Corporation, semnalând intrarea hotelului Aro Palace din Brașov în lanțul hotelier global Hyatt, urmând a opera sub denumirea „Hyatt Regency, Aro Palace Brașov”.

Cu o istorie începând din 1939, Aro Palace se mândrește cu 189 de camere și suite, inclusiv 67 de camere executive, facilități spa de top, spații pentru bar și evenimente corporative. Pe lângă acestea, în portofoliul Aro Palace se numără și hotelul Capitol, ce dispune de 180 de camere, săli de conferință și două restaurante. Capitolul urmează să fie complet renovat, urmând să fie relansat sub marca Mercure Brasov Centre la sfârșitul anului 2025.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *