Alegerea unor cosmetice naturale

Specialisti in domeniul farmaceutic, cercetatori si oameni de ştiinţă au căutat de-a lungul vremii sa puna la dispozitia publicului tot felul de poţiuni care sa previna, sa amane sau chiar sa stopeze imbatrinirea pielii. Beneficiile cosmeticelor naturale, in pofida celor sintetice sunt deja mai mult decat cunoscute de catre adeptii produselor de ingrijire a pielii.

Se spune ca o persoana foloseste in medie 10 produse cosmetice diferite in fiecare zi. Aplicam cu sfintenie, zi de zi, creme de zi si de noapte, creme hidratante, creme antirid, lotiuni de corp, seruri si creme de protectie solara.

Tocmai de aceea, importanta utilizarii produselor cosmetice naturale ne determina sa le alegem in pofida celor sintetice, care abunda in ingrediente de sinteza, parabeni, parfumuri si alte asemenea ingrediente cu rol in prelungirea termenului de expirare al produsului.

Despre numeroasele beneficii ale produselor cosmetice naturale se cunosc deja suficiente detalii pentru a ne dea seama ca acestea contin tot ce e mai bun din natura. Ingredientele organice din cosmeticele naturale actioneaza la stimularea capacitatii de auto-regenerare a celulelor pielii si mentinerea un nivel optim de hidratare.

S-a demonstrat ca pielea are capacitatea de a absorbi 65% din produsele aplicate direct. Astfel cosmeticele naturale penetreaza bariera cutanata si patrund in organism, iar efectele acestora nu intarzie sa apara, manifestandu-se cutanat, cat si la nivelul intregului organism.

Fiind naturale, produsele de ingrijire sunt mult mai blande cu pielea, actioneaza benefic pentru un timp indelungat si ofera solutii optime pentru toate tipurile de nevoi.

Fiindca pornesc de la materiile prime din natura, aflate in cea mai pura stare a lor, cosmeticele naturale sunt cele mai recomandate pentru a fi utilizate zilnic.

Chiar daca varsta ne ia tineretea pielii si ne lasa in schimb cu riduri, pete si piele lasata daca facem putin efort sa imbatranim sanatos si frumos, daca ne oprim din incercarea extenuanta de a mai cauta creme-miracol si facem alegerea inteleapta de a ne feri de pericolul chimicalelor toxice din produsele sintetice, atunci se poate spune ca am reusit o performanta de durata.

Cum facem asta? Simplu. Mergem pe cosmetica naturala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *