Acțiune intensă a poliției în Brașov: Peste 1.100 de verificări persoane și 920 de autovehicule oprite într-un weekend. Amenzi în valoare de 22.450 de lei și 8 certificate de înmatriculare reținute

În perioada 23-25 Februarie 2024, forțele de ordine ale Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au inițiat o serie de operațiuni pe teren cu scopul de a asigura un nivel crescut de siguranță publică, axându-se în special pe prevenirea și combaterea delictelor rutiere și a celor îndreptate împotriva persoanelor sau proprietăților.

“Cu un accent pe îmbunătățirea siguranței pe drumurile publice, într-un moment de afluență ridicată a turiștilor, echipajele de poliție din Brașov au pus în aplicare strategii amănunțite pentru depistarea șoferilor influențați de alcool sau substanțe interzise și penalizarea celor care ocupă abuziv locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap. La misiune au contribuit 40 de polițiști din cadrul Serviciului și Birourilor de Investigații Criminale din Brașov și Săcele, Serviciul Rutier, Birourile Rutiere din Brașov și Săcele, alături de polițiștii din cadrul secțiilor urbane Brașov și Secției de Poliție Rurală Feldioara”, au comunicat reprezentanții IPJ Brașov.

Acțiunile desfășurate au dus la legitimarea a 1.124 de persoane și controlul a 920 de vehicule.

Ca rezultat al acestor eforturi, s-au emis 76 de amenzi cu o valoare totală de aproximativ 22.450 de lei, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare și s-au suspendat 6 permise de conducere, ca măsură preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *