Vacanță în Cuba – Havana pe ritmuri latino

Hai în vacanță în Havana pe ritmuri latino

Prețurile pentru o vacanță exotică în Cuba au devenit din ce în ce mai accesibile, de aceea noi recomandăm să includeți în planurile voastre de călătorie o astfel de vacanță. Cuba are un farmec aparte care se reflectă la fiecare pas în tradiție, locuri, cultură și în obiceiurile cubanezilor.

Pentru a lua pulsul autentic al insulei Cuba, vă recomandăm vizitarea și explorarea Havanei. O călătorie în Cuba nu este completă fără să luați pulsul capitalei cubaneze. Important de știut este că Havana este împărțită în trei zone: Old Havana, Vedado și districtele noi.

Ce facem în Havana?

Zona din Old Havana a fost inclusă în Patrimoniul Mondial al UNESCO datorită importanței sale istorice. Îți recomandăm să te plimbi în această zonă pe străduțele pitorești și să admiri piețele colorate și elegante, mașini, palmieri, toate pe ritmuri latino. O atracție populară din Havana este Catedrala de San Cristobal , unde arhitectura deosebită te va surprinde cu siguranță.

Recomandare de SmartTourist: merită din plin să te plimbi cu o mașină clasică decapotabilă. Din punct de vedere al costului nu este deloc o extravaganță. Un tur de o oră în Havana costă în jur de 13 dolari, iar dacă mai ești cu cineva în vacanță, puteți împărți costurile fără probleme.

Plimbă-te în voie pe faleza Malecon, un bulevard de-a lungul mării, întins pe o distanță de mai bine de 8 km, care este o atracție preferată nu numai de turiști, dar și de localnici în același timp. Pentru cele mai intense experiențe și senzații bucurați-vă de plimbarea pe bulevardul Malecon la apusul soarelui. Sentimentul de unicitate vă va invada tot corpul și veți avea parte de cele mai frumoase priveliști din Havana.

Pentru a surprinde peisaje inedite, vă recomandăm să vizitați fortărețele din oraș. Una dintre aceste fortărețe cu o valoare istorică profundă este Castillo de la Real Fuerza. După această vizită, relaxează-te pe urmele scriitorului Ernest Hemingway și bea daiquiri în barul preferat al acestuia, La Floridita. Acesta din urmă este un bar cum numai în filme vedem: elegant, cochet, din care poți simți spiritul Havanei.

Într-o vacanță exotică în Cuba, puteți descoperi adevărata Havana efectiv plimbându-te pe străzi, fără un scop anume și intrând în vorbă cu localnicii, învățând să te bucuri de spiritul viu și autentic al Havanei.

Dacă îți dorești un sejur exotic în Cuba, descoperă ofertele noastre și dă-ne de știre! Noi îți pregătim cea mai bună ofertă de vacanță, iar în scurt timp te vei afla în Cuba, bând un rom sau un mojito!

Hai în vacanță!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *