Lucian Patrașcu deschide lista PSD pentru Consiliul Local Brașov și candidează pentru președinția județului

Lucian Patrașcu, liderul PSD Brașov și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, a dezvăluit astăzi lista candidaților partidului pentru Consiliul Local Brașov.

Echipa propusă este descrisă de Patrașcu ca fiind tânără și dinamică, cu experiență profesională variată, incluzând avocați, juriști, contabili și ingineri. Patrașcu, care a ocupat anterior funcții de consilier local, secretar de stat și subprefect, va deschide lista.

Printre candidați se numără Alexandra-Ioana Crivineanu, jurist și actual consilier local, care ocupă a doua poziție pe listă. Sorin Bâscă, de asemenea economist ca și Patrașcu, ocupă locul trei.

Următorii pe listă sunt avocata Ioana-Adriana Henegar și Mihai Costel, fost viceprimar și cadru didactic asociat la Universitatea Transilvania și Academia Forțelor Aeriene. Locul șase este ocupat de Raluca Stancu, inginer și actual consilier local.

Patrașcu a subliniat angajamentul echipei sale de a implementa proiecte importante pentru comunitatea brașoveană, care includ transportul public gratuit și construcția de pasaje rutiere, proiecte pe care administrația actuală le-a evitat.

Acesta promite că experiența și entuziasmul echipei sale vor contribui semnificativ la dezvoltarea orașului Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *