Incident la fosta uzină Rulmentul: Doi indivizi prinși încărcând fier vechi în vehicul și reținuți de poliție

Agenții de la Secția 3 Poliție a Municipiului Brașov desfășoară investigații într-un caz penal implicând doi bărbați, plasați în arest preventiv după ce au fost depistați ieșind de pe un teren industrial, de unde ar fi furat diverse obiecte metalice.

În dimineața zilei de marți, în jurul orei 6:00, în timpul unei runde de patrulare pe strada 13 Decembrie din Brașov, ofițerii de la Secția 3 au observat un vehicul în momentul în care părăsea terenul fostei uzine Rulmentul.

Suspectând comiterea unui delict, polițiștii au urmărit mașina și au efectuat un control de rutină pe aceeași stradă, la scurt timp după observație.

La verificare, au fost găsiți doi bărbați, în vârstă de 37, respectiv 38 de ani, și într-un sac din mașină, au fost descoperite obiecte metalice furate din zona industrială, evaluate la aproximativ 9.000 de lei.

După colectarea dovezilor, cei doi au fost inițial reținuți pentru 24 de ore și ulterior transferați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov. Prezentarea lor în fața unui procuror și apoi a unui judecător de drepturi și libertăți a dus la aprobarea arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Se derulează un proces penal sub acuzația de „furt calificat”, cu investigații continuate de forțele de ordine sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *