Cum puteți ajunge la Festivalul Massif din acest weekend

Pentru cei care doresc să ajungă în acest weekend în Poiana Brașov, e bine de știu că accesul în Poiană se poate face cu mașina doar dinspre Râșnov în cele 3 zile cât este organizat acest eveniment.

În timpul celor trei zile în care se va desfășura festivalul Massif în Poiana Brașov, accesul cu mașina personală va fi posibil doar prin Râșnov. Pentru a ajunge la eveniment, fanii pot alege între cele trei linii de transport în comun disponibile care pleacă din Brașov.

Mai sunt doar două zile până la cel mai mare eveniment muzical din acest început de an. Între 3 și 5 martie 2023, Poiana Brașov va fi gazda primei ediții a festivalului Massif și organizatorii au transmis fanilor cele mai utile informații pentru a se putea bucura de eveniment.

„Pentru a ajunge la Poiana Brașov în acest weekend și a petrece alături de prieteni la prima ediție Massif, fanii pot opta pentru mijloacele de transport în comun ce pleacă din Brașov și Râșnov. Organizatorii, împreună cu autoritățile locale, au pregătit un plan de mobilitate pentru Poiana Brașov, care include accesul pentru transportul public, pentru operatorii privați (microbuze și taxi-uri), precum și pentru firmele de ridesharing”, au anunțat organizatorii în cadrul conferinței de presă de dinaintea evenimentului.

În cele trei zile în care Poiana Brașov va găzdui festivalul Massif, accesul în stațiune pe ruta Brașov – Poiana Brașov va fi permis doar transportului public, autospecialelor MAI, mașinilor acreditate, operatorilor privați de transport și firmelor de ridesharing în intervalul orar 11:00 – 1:00.

Pentru deplasarea la festival cu mașina personală în intervalul 11:00–1:00, cât timp drumul de Poiană nu este deschis circulației, se poate folosi doar drumul care leagă Râșnovul de stațiune. Cu toate acestea, cei care aleg această variantă ar putea întâmpina probleme cu găsirea unui loc de parcare.

În schimb, mijloacele de transport în comun care vor circula pe ruta Brașov-Poiana Brașov vor sosi la o frecvență de aproximativ 10 minute, în intervalul orar 8:00-23:30, pentru a facilita accesul la festival. Cele trei linii disponibile sunt linia 20, care face legătura între Livada Poștei și Poiana Brașov, linia 100, care circulă între Gara Brașov și Poiana Brașov și linia 60, care pornește de la parcarea din Poiana Mică până la telecabină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *