Aproape 18 milioane de lei pentru îmbunătățirea infrastructurii în Victoria și Recea, finanțate de Ministerul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, a oficializat astăzi semnarea a 65 de contracte de finanțare noi sub egida Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, cu o valoare cumulativă de 774,458,121.60 de lei. Printre acestea, două contracte sunt dedicate îmbunătățirii infrastructurale în zonele Brașov: orașul Victoria și comuna Recea.

În Victoria, este prevăzută reabilitarea și modernizarea instalației de epurare a apei, cu fonduri alocate de 14,1 milioane de lei, în timp ce comuna Recea va beneficia de lucrări de modernizare a drumului comunal DC 25 Bogata Olteană – Dopca – Mateiaș, cu un buget de 3,54 milioane de lei.

Aceste acorduri finanțează proiecte ce includ modernizarea drumurilor locale și infrastructurii urbane, dezvoltarea sau îmbunătățirea serviciilor de distribuție a apei potabile, expansiunea sistemelor de canalizare și a rețelelor de gaz, precum și construcția de piste pentru biciclete și reabilitarea structurilor precum poduri, podețe și canale de drenaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *